Minikonfirmand

For 4. klasses elever

Hvert efterår inviterer vi 4. klasserne på Skt. Klemens skole til et nyt minikonfirmandforløb i Stenløse-Fangel. Vi begynder i september, hvor jeg, Annette, der er præst, henter børnene på skolen kl. 14.00.

Undervisningen foregår i konfirmandhuset ved Stenløse Kirke onsdag eftermiddage fra 14.30 - 16.00. Og vi holder afslutning med en lys-gudstjeneste, hvor minikonfirmanderne medvirker.

Nærmere præcise oplysninger kommer til 4. klasserne i uge 33. Vi regner med at børnene kan cykle fra skolen og til konfirmandhuset.

Mange hilsner fra Torben Hald, Lise Jensen, Jette Kielstrup og Annette Jørgensen