Sognecafé

Sognehuset - Fangel Kirke

Vi mødes i Sognehuset den første onsdag i måneden fra kl 10-12, dog ikke i sommermånederne juni, juli og august.

Alle er velkomne. Aktiviteterne kan alle have en indflydelse på, men Marian Hanghøj Larsen og Suzanne Gersbo-Møller er tovholdere. Vi starter og slutter altid af med en sang eller salme. Der er altid gratis kaffe og kage og snak om småt og stort. Som regel læser Suzanne højt af en god bog. Der er mulighed for at låne bøger fra Odense Bibliotek.

Aktiviteterne er forskelligartede. Det kan være et besøg af en person, der har noget interessant at fortælle. Det kan være, at en af deltagerne har noget særligt på hjerte og vil dele det med os andre.

Det kan være et emne, der opstår spontant og bliver vendt og drejet. Mange gange deler vi erfaringer og livsoplevelser med hinanden. Det er det gode ved at kende hinanden og være tryg. Vi er dog ikke en lukket gruppe, men byder gerne nye deltagere hjerteligt velkomne.

Efterår 2019

Kommende cafédage