Børneeftermiddag i Stenløse

Kirkens historie i børnehøjde

Stenløse konfirmandhus tirsdag den 3. november 2020 kl. 15.30

I samarbejde med Familieforeningen fra Skt. Klemens-parken, inviterer vi til en hyggelig eftermiddag med udgangspunkt i kirkens historie. Efterfølgende vil der være mulighed for at skære græskar, som skal bruges ved børnegudstjenesten i Fangel den 5. november 2020 kl.17.00.

Kl. 15.30 er der kaffe og kage i konfirmandhuset, mens vi hyg- ger og snakker. Kl. 16.00 går vi op i kirken, hvor Matias Kærup fortæller om Stenløse Kirkes historie.

Kl. ca. 16.30 vil der blive mulighed for at skære græskarlygter med kristne symboler såsom kors, anker, hjerter m.m. Afslutningsvis vil vi samles i konfirmandlokalet for at spise suppe.

Arrangementet er gratis, og alle børn med én eller to forældre er velkomne. Vi forventer at slutte omkring kl.19.00.

Græskarlygterne vil blive brugt torsdag den 5. november 2020 ved en Alle Helgen gudstjeneste for børn i Fangel Kirke kl. 17.00. Her er alle børn og forældre også velkomne – også til den efter- følgende spisning i sognehuset.

Tilmelding

Af hensyn til traktementet, beder vi om tilmelding både til kaffe og aftensmad senest d. 30. oktober til enten Sonny de Neergaard på familieforening@gmail.com eller telefon +45 42 24 44 47 eller til Annette Jørgensen på akt@km.dk eller telefon +45 29 27 65 91.

Halloween græskar