Stenløse og Fangel kirker er åbne under skærpede retningslinjer

Den 18. maj 2020 fik vi lov til at åbne kirken igen til gudstjenester, dåb, vielser og velsignelser efter at have værer lukket ned siden 11. marts 2020 på grund af covid-19 virus. Da vi skal følge direktiverne fra Kirkeministeriet og sundhedsmyndighederne, vil der være retningslinjer for afholdelse af kirkelig aktivitet.

Retningslinjer

• Der må være max. 24 personer i Stenløse kirke og 38 i Fangel kirke (uden personale).
  • Der skal være 2 meters afstand mellem hver kirkegænger, der ikke bor i samme husstand.
  • Der er lavet afmærkning de steder, hvor man kan sidde.
  • Der bliver afholdt altergang. Retningslinjerne vil blive oplyst til den enkelte gudstjeneste.
  • Der bliver holdt barnedåb før og efter højmesserne samt på lørdage.
  • Der vil være deltagerbegrænsning til foredrag i Fangel sognehus og Stenløse konfirmandhus.

Endelig opfordrer vi til, at I følger med på hjemmesiden, hvor evt. ændringer i forhold til gudstjenester og arrangementer løbende bliver ajourført.