Allehelgen for børn 2020

Fangel Kirke

Torsdag den 5. november 2020 kl. 17.00

Igen i år holder vi Alle Helgen gudstjeneste for børn i Fangel Kirke torsdag d. 5. november kl. 17.00. En Alle Helgen gudstjeneste er en gudstjeneste, hvor vi mindes de af vore kære, som ikke er her mere. Børn kan også have oplevet tab i deres liv eller have kammerater, der har mistet. Det er derfor naturligt at tage sorg og savn op i en børnegudstjeneste, hvor lyset får en markant rolle – lyset, der skinner i mørket.

Både børn og voksne er velkomne. Af hensyn til spisning efter gudstjenesten, beder vi om tilmelding senest d. 30. oktober 2020 til Merete Østerbye på mgofangel@gmail.com