Sogneudflugt forår 2020

Fangel sogn

Afholdes onsdag den 10. jun 2020. Mere information følger.

Stenløse sogn

Haderslev Domkirke og byen Christiansfeld torsdag den 14. maj 2020

I år går turen til Sønderjylland, hvor vi skal besøge Haderslev Domkirke og byen Christiansfeld. Frokosten indtager vi på Den gamle Grænsekro.

Afgang

Påstigning: Lysningen kl. 9.00 Svendstrupvej kl. 9.05

Prisen

Prisen for deltagelse er kr. 200, som betales i bussen. Udover kørslen indbefatter prisen entre samt frokost og kaffe og kage.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 8. maj 2020 (St. Bededag) til:

Niels J. Nørgaard
niels-hanne@noergaard-net.dk

Øverst og ned:

• Orgelfacaden.
  • Domkirken set fra nord.
  • Kirkeskibet er en model af Orlogsskibet Fyn fra 1950.
  • Brødremenighedens Hotel Christiansfeld, bygget i1773.

Orgelfacaden. Domkirken set fra nord. Kirkeskibet er en model af Orlogsskibet Fyn fra 1950. Brødremenighedens Hotel Christiansfeld, bygget i1773.