Højskoledag i Fangel

Et fælles arrangement mellem Stenløse og Fangel menighedsråd.

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 9.00

Kl. 9.00: Vi begynder med morgensang i kirken v/Annette Kjær Jørgensen og herefter fortsætter resten af dagen på Fangel Kro. Når vi ankommer til kroen serveres der kaffe og rundstykker.

Kl. 10.00: Forfatter Jens Andersen, der har skrevet flere spændende biografier: ”Kim Larsen – de unge år”, om første halvdel af Kim Larsens liv - vores folkekære musiker, der døde i 2018.

Frokost

Efter frokost: Pia Dahl, organist, dirigent og foredragsholder: ”Syng dig glad”. Det er godt at synge, og det er dejligt at synge sammen. Hvem ”skændes” efter en god sang? Nej vel! Med Højskolesangbogen gennemlever vi vores fælles historie.

Vi sang de samme sange i skoletiden, vi har de samme erindringer, og vi kan sammen huske stemningen fra morgensang med klassen, klasselæreren og skoleinspektøren. I sangene finder vi tekster, der fortæller deres egne historier.

Pia Dahl leder ca. 1½ times sang og fortælling.

Kaffe og tak for i dag

Hele dagen koster 175 kr. inklusive morgenkaffe, frokost og kaffe. Eksklusive drikkevarer.

Tilmelding senest tirsdag den 1. oktober 2019 til én af følgende:

Hans Emil S. Knudsen
vivioghans@schildt.dk

Kaj Ole Frederiksen
ole@kryds.net

Forfatter Jens Andersen

Pia Dahl, organist, dirigent og foredragsholder