Sommerfest i Skt. Klemens

Famileforeningen i Skt. Klemens afholdt lørdag d. 3 august stor sommerfest

Det foregik på arealerne ved Nord-/ Øster-/Vesterdalen. Sommerfesten var et af projekterne fra ”Borgerne bestemmer”, som havde fået midler fra puljen.

Dagen blev en stor succes med masser af børn og voksne fra hele området, som hyggede sig.
Stenløse Kirke havde en lille stand, hvor Annette, medlemmer af menighedsrådet samt frivillige fik en god snak med deltagerne og samtidig fik solgt diverse effekter
til støtte for Folkekirkens Nødhjælp samt sognets menighedspleje.

Her ses boden med Lillian (medhjælp i Konfirmandhuset) og Ellen (Børneklubben).