Studiekreds i Fangel om trosbekendelsen

Torsdag den 21. november kl. 19-21.30 i Fangel sognehus

Hver gang vi holder gudstjeneste, siger vi trosbekendelsen sammen og formulerer dermed kort og klart, hvad det er, vi i den kristne kirke tror på. Den formulering er lagt fast for mange hundrede år siden, og måske får vi nogle gange sagt ordene uden rigtigt at tænke over, hvad de betyder.

Gennem 5 aftener fra november til marts vil vi invitere til en snak om, hvad hvert enkelt led indeholder, og om vi måske
i dag kan sige det samme på en anden måde. Datoerne er: 21.11, 05.12, 16.01, 27.02, 19.03 fra kl. 19.00 til 21.30 i det ny-renoverede sognehus i Fangel.

Studiekredsen ledes af Karen Thormann, der er pensioneret lektor i tysk og religion, og Annette Jørgensen, præst.