Børnegudstjeneste i høsttiden

Torsdag den 19. september 2019 kl. 17.00 i Stenløse Kirke

Med efterfølgende spisning. I september er kornet på mar- kerne høstet, og vi samler æbler i haverne, laver marmelade af brombærrerne og sylter blommerne. Det er dejligt på den måde at kunne samle forråd i naturen, så til gudstjenesten vil vi sige Gud tak for høsten, for det, vi nu kan næres af vinteren igennem.

Vi vil gerne, at børnene har gulerødder, blomster, marmelade, æbler o.s.v. med, som de så kan gå ind og lægge oppe foran i kirken, mens vi synger den første salme. På den måde bliver det tydeligt, at vi er taknemmelige for det, vi har i vores lader og spisekamre.

Efterfølgende holder vi nede i konfirmandhuset en lille hurtig auktion over produkterne og lader pengene fra salget gå til Folkekirkens Nødhjælp, så vores tak også kommer til at rumme en gavmildhed overfor de, der ikke kan høste så meget.

Gudstjenesten er for alle: små og store, børn, forældre, bed- steforældre. Alle er også velkomne til at gå med ned i konfir- mandhuset bagefter og spise. Måltidet er gratis for børn. For voksne koster det 20 kr. pr. person. Pengene går til Stenløse sogns menighedspleje (d.v.s. til julehjælp til trængte familier i sognet).

Tilmelding til spisning

Vi vil gerne have tilmelding til spisningen senest den 15. september 2019. Tilmeld hos: mieflarupkristensen@gmail.com eller på mobil +45 28 93 47 11.