Gravermedhjælper  Stenløse Kirkegård

Opslået 26. juni 2019.

En stilling som gravermedhjælper ved Stenløse Kirkegård Fyn, er ledig pr. 1. september 2019 eller snarest derefter.

Stillingen er på 1300 timer årligt, fordelt over 9-10 måneder, da der er en hjemsendelsesperiode på 2-3 måneder. Stillingen er tidsubegrænset og aflønningen sker på timebasis.

Du vil skulle indgå i den daglige drift på kirkegården, som omfatter:

• Vedligeholdelse af grønne områder.
  • Begravelser og urnenedsættelser.
  • Rengøring.
  • Pyntning af kirke.
  • Vagter ved kirkelige tjeneste.
  • Weekend-/Helligdagsarbejde må påregnes.

Vi forventer, at du:

• Kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt, har en god praktisk sans og evne.
  • Er ansvarsbevidst og samvittighedsfuldt.Har empati og er god til at tale med kirkegårdens besøgende.
  • Er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab, med kirkens øvrige medarbejdere.
  • Gerne erfaring på området.

Yderligere information om stillingen

Kirkeværge Leif Møller

Graver Per Rasmussen
+45 21 24 76 05 træffes dog først fra d. 23. juli 2019.

Ansættelse

Ansættelse sker ved Stenløse Sogns Menighedsråd, beliggende
Stenløse Bygade 4
5260 Odense S.

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde, indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Ansøgning og frist

Ansøgningen med relevante bilag skal være menighedsrådet i hænde, senest onsdag d. 14. august 2019.

> Ansøgningen sendes til Stenløse menighedsråd via dette link

Ansøgningen kan også sendes til:

Stenløse menighedsråd
Stenløse Bygade 4