Sogneudflugt for Stenløse

Turen går til

Brahetrolleborg Kirke, Forsorgsmuseet i Svendborg og Egeskov Slot og Park

Afgang

Der bliver afgang med bus fra
– Lysningen kl. 9.00
– Svendstrupvej kl. 9.05
– Forsamlingshuset kl. 9.10

Prisen

Prisen for deltagelse er kr. 200 (der betales i bussen). Udover kørslen indbefatter prisen entre og rundvisning i Forsorgsmuseet, entre til Egeskov Slot, Park og Museer samt frokost og kaffe og kage.

Senest onsdag den 15. maj 2019 efter først-­til-­mølle­princippet til:

Niels Jørgen Nørgaard
niels­hanne@noergaard­net.dk