Studiekreds Stenløse

Tirsdag den 3. september 2019 kl. 10.30 begynder en ny sæson af den kirkehistoriske vandring

Vandringen har eksisteret siden Professor Aage Trommer oprettede den i efteråret 2007 som en bibelmaraton, der med tiden skiftede ham til en kirkehisto- risk vandring.

I den nye sæson tager vi fat på Dantes guddommelige komedie fra år 1320, derhar haft en afgørende indflydelse på den kristne kulturhistorie. Dante satte billederpå, hvordan det hinsidige tager sig ud med tre dødsriger – Helvede, Skærsilden ogParadiset. Talrige forfattere, billedkunstnere og filmskabere har brugt værket somen slags grundbog til at skildre efterlivet.

Pastor emeritus Victor Hammer vil føre os igennem det, der er blevet kaldt et af verdenslitteraturens vigtigste værker.

Vi mødes tirsdage i lige uger fra kl. 10.30-11.40 i konfirmandhuset.

Giv mig et praj hvis du er interesseret.