Stenløse Fangel Kirkers logo

Sommerarrangement

I og omkring Fangel kirke

Torsdag den 17. juni kl. 17.00

På grund af corona har meget været lukket ned i lang tid – og mon ikke mange af os i den tid har savnet samværet med andre omkring en aktivitet, et måltid, en snak og lidt hygge?

Nu er samfundet heldigvis ved at åbne op igen, og derfor vil Fangel menighedsråd gerne invitere til en aften for hele familien i og ved Fangel kirke.

Der vil være et løb med poster, fællespisning, mulighed for leg og spil med havespil, og så vil vi slutte af med aftensang. Så meget som muligt vil foregå udendørs. Arrangementet begynder kl. 17.00 og forventes at slutte omkring kl. 20.00.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men af hensyn til maden, vil vi gerne have tilmelding senest mandag d. 14. juni til Eva Bonne Alkærsig på tlf.: 50 73 96 98 eller mail: evabonne@gmail.com eller Merete Østerbye tlf.: 24 81 79 23 eller mail: mgofangel@gmail.com.

Sommerarrangement Fangel Kirke