Stenløse Fangel Kirkers logo

Fælles gåtur

Stenløse kirke

Torsdag den 10. juni kl. 15.45

Der er så mange ting, vi ikke har kunnet gøre gennem corona- tiden og mange arrangementer har vi måtte aflyse - men at gå en tur i naturen har været en mulighed, som mange har benyttet sig af.

Derfor vil vi invitere til en fælles gåtur i sognet torsdag den 10. juni. Kl. 15.45. Vi mødes på det grønne område lige nedenfor Stenløse kirke. Her vil vi få lidt musik at gå på og synge en enkelt fællessang, inden vi traver ned ad Møllevej, ned til Sct. Clemens hellige kilde, som Matias Kærup vil fortælle lidt om. Efter beretning og anekdoter vil vi gå tilbage til det grønne område, hvor der vil være kaffe, te, saft og kage, lidt mere musik og mulighed for havespil og hygge. Kom gerne og vær med - både store og små, så vi igen kan fornemme fællesskabet.

Fælles gåtur fra stenløsekirke