Sangaften

Fangel forsamlingshus

Forsamlingshuset onsdag den 18. november 2020 kl. 20.15

Igen i år afholdes sangaften i Fangel forsamlingshus, arrangeret af Stenløse-Fangel Gymnastikforening, Fangel Menighedsråd og Fangel Forsamlingshus. Vi vil som sædvanlig synge forskellige sange, som organist og gymnast, Preben Berg, spiller til, og som sognepræst, Matias Kærup, måske har en lille kommentar til.

Forplejning

Stjerneskud og kaffe m. kringle kr. 95 Stjerneskud kr. 65
Kaffe med kringle: kr. 35

Tilmelding

Tilmelding og betaling skal ske til Ejvind Vad på ejvindvj@gmail.com eller telefon +45 24 20 14 47. Gymnaster kan tilmelde på SKFIF hjemmeside.